Het afgeschermde gedeelte is bedoeld voor onze leden. Hier kunnen ze extra informatie vinden over vergaderingen, extra documentatie over alles met betrekking tot bodem energie en nog veel meer handige informatie. Wilt u ook lid worden? Neem dan contact met ons op.

Richtlijnen

Op initiatief van de toenmalige NVOE (thans BodemenergieNL) en Novem (thans RVO) is in november 2006 een hernieuwde uitgave van de Richtlijnen voor Ondergrondse Energieopslag tot stand gekomen.

Het doel van de richtlijnen is om optimaal gebruik te maken van de beschikbare kennis en ervaring met betrekking tot energieopslag. Energieopslagsystemen, die volgens deze richtlijnen zijn ontworpen en gerealiseerd, voldoen aan de actuele normen en inzichten, die op dit vakgebied bestaan.

De richtlijnen, waaraan medewerking is verleend door vooraanstaande adviesbureaus op het gebied van energieopslag, zijn een leidraad voor het ontwerpen en realiseren van energieopslagsystemen.

Momenteel worden de Richtlijnen aangepast naar de huidige situatie en daarom zijn ze momenteel niet te bestellen. Zodra de update van de Richtlijnen gereed is en weer beschikbaar is, treft u hier op deze pagina het bestelformulier aan voor uw bestelling van de Richtlijnen. Heeft u tussentijds vragen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat BodemenergieNL via 0348 - 439600 of via info@bodemenergieNL.nl