Het afgeschermde gedeelte is bedoeld voor onze leden. Hier kunnen ze extra informatie vinden over vergaderingen, extra documentatie over alles met betrekking tot bodem energie en nog veel meer handige informatie. Wilt u ook lid worden? Neem dan contact met ons op.

Comfortabel, intelligent en duurzaam bedrijfspand voor VDL Kunststoffen

12 april 2017

Architect, constructeur, bouwkundig aannemer, installateur en elektricien; de partijen zijn gewend om intensief samen te werken en kennis te delen.

*Nieuws van leden*

VDL Kunststoffen is een onderdeel van de VDL Groep. Als toeleverbedrijf heeft VDL Kunststoffen meer dan 50 jaar specialistische ervaring in het (2K)spuitgieten van technische componenten voor automotive, farmacie, industrie en transport.

VDL Kunststoffen toont een constante groei. Het huidige bedrijfspand in Heeze heeft geen ruimte meer om te groeien en die ruimte is er wel op het bedrijvenpark in Nederweert. Daar bezit VDL al jaren een lap grond van 32.623 vierkante meter. Precies daar, naast een belangrijke verkeersader, de A2, verrijst het komende jaar een gloednieuw en duurzaam bedrijfspand voor VDL Kunststoffen.

Meest duurzame oplossingen met maximale subsidie

Van Hout adviseurs en installateurs is vaste partner van VDL. Eerder werkte Van Hout in het bouwteam aan de nieuwbouw voor VDL Fibertech Industries. Op dit moment werken we aan VDL Enabling Technologies Group. Koen van Heeswijk, directeur Van Hout: “Begin 2016 vroeg VDL ons het bestek te schrijven voor de nieuwbouw van VDL Kunststoffen. Het ging om de proces- en de gebouwgebonden energie. Specifieke vraag: adviseer ons duurzame oplossingen met hoog rendement en maximale fiscale optimalisatie. Een uitdaging die precies in ons straatje past.”

Lees het hele artikel op de website van Van Hout adviseurs en installateurs

« ga terug