Het afgeschermde gedeelte is bedoeld voor onze leden. Hier kunnen ze extra informatie vinden over vergaderingen, extra documentatie over alles met betrekking tot bodem energie en nog veel meer handige informatie. Wilt u ook lid worden? Neem dan contact met ons op.

BodemenergieNL lanceert nieuwe cursus: Regeltechniek voor Bodemenergiesystemen

23 maart 2017

Op 10 en 24 mei lanceert BodemenergieNL in Woerden haar nieuwe cursus: Regeltechniek voor Bodemenergiesystemen. Met deze cursus wil de branchevereniging tegemoet komen aan de vraag naar meer informatie over dit onderwerp. Regeltechniek is namelijk van groot belang voor het goed functioneren van bodemenergiesystemen.

Het blijkt dat mensen nog niet voldoende inzicht hebben in en bewustwording hebben van de werking van de energiecentrale met WKO.
Met deze cursus moet dat inzicht en die bewustwording worden vergroot.
Ook komt aan bod hoe men de beoogde werking van de energiecentrale kan vertalen naar een begrijpbare en bruikbare RTO. De cursus gaat helpen om valkuilen te ontdekken en dus te vermijden.
Tot slot krijgt de cursist meer inzicht in de procesmatige en organisatorische aspecten van automatisering en automatiseringsinstallaties van bodemenergiesystemen.

De lesstof die in de cursus wordt behandeld sluit aan op:
- ISSO 39 Ontwerp, realisatie en beheer van een energiecentrale met warmte en koude opslag. 
- ISSO 69 Model voor de beschrijving van de werking van een klimaatinstallatie
- ISSO 44 en 47

Ga voor meer informatie naar: Cursus RT: Regeltechniek voor Bodemenergiesystemen

« ga terug